A+ A A-

MINI KASKO osiguranje je novi proizvod Mikrofin osiguranja, namijenjen svim vlasnicima polovnih automobila u BiH, a na društvenoj mreži Fejsbuk trenutno je u toku nagradna igra u kojoj građani mogu osvojiti godišnju besplatnu polisu MINI KASKO osiguranja.

MINI KASKO osiguranje je proizvod koji je razbio uvriježenu sliku o kasko osiguranju kao luksuzu i pružio mogućnost svim vlasnicima automobila u BiH da po veoma pristupačnoj cijeni kasko-osiguraju svoj automobil. Bez obzira na tip ili starost putničkog vozila, MINI KASKO osiguranje je dostupno svima već od 90 KM.

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici "Mini Kasko – Polovna vozila zaslužuju sigurnost" u toku je nagradna igra u kojoj će troje srećnih vlasnika automobila osvojiti besplatnu MINI KASKO godišnju polisu. Pravila nagradne igre su jednostavna – potrebno je da vlasnici automobila pošalju fotografiju na kojoj se vidi kako oni vode brigu o svom automobilu (pranje, popravljanje ili sl.), a pošiljaoci tri fotografije koje dobiju najviše "lajkova" će biti nagrađeni godišnjom MINI KASKO polisom.

Ova nagradna igra traje do 15. juna, kada će biti objavljena i imena dobitnika. A do tada ne zaboravite, uz mini kasko ostaje samo mini briga.

2017 Mikrofin osiguranje, Banja Luka

Pretraga